Kursbeskrivelse

YinYoga

Velkommen til en rolig yogatime med Anette eller Lill. 
Vi beveger oss i gjennom noen myke flyter, og gode, dype yinstillinger. Ryggraden skal få bevege seg i alle retninger, og vi får en deilig åpning i de områdene hvor de fleste av oss er stramme. I yinstillingene smelter vi inn, og du bygger opp stillingene så mye som du trenger. 

I yinyoga jobber vi med bindevevet. Gjennom pust og tilstedeværelse  hjelper vi kroppen med å frigjøre spenninger og synke dypere inn i stillingene. Noen ganger (hvis du ønsker) brukes eteriske oljer for å øke kontakten mellom kropp og sinn og for å jorde, oppløfte og gi energi til kroppen. Gi deg selv en herlig start på dagen eller en deilig avslutning på dagen . 

Timene avsluttes på ulike vis med restorative stillinger, pusteøvelser, mantra, meditasjon og alltid en god avspenning.

Passer for alle.

Varighet og pris: Ta kontakt.

 

Myk Flyt

Velkommen til myk flyt med Hanne. 

I myk flyt har vi fokus på pust og bevegelse, og hvordan vi best kan bruke pusten sammen med bevegelsene. Med grunnleggende yogaposisjoner strekker vi oss mot den lyse tiden og vekker kroppen opp fra vinterdvalen. 

Vi stilner sinnet, som er målet med all yogapraksis, styrker hele kroppen og øver på å være tilstede. 

Timen avsluttes med en god avspenning.

For deg som liker myke flytsekvenser, og vil bli bedre på / lære deg solhilsen. Dette er et fint kurs å gå på som forberedelse til Vinyasa Flow.

Passer for alle.

Ta kontakt for varighet og pris.

 

Vinyasa flow 

Velkommen til en mer fysisk time med Kristin.

På denne klassen går vi i gjennom noen deilige flytsekvenser.  Pust og bevegelse synkroniseres, og vi får åpnet og styrket  hele kroppen.  Vi starter praksisen med å sette intensjon for timen. Vi vender oppmerksomheten innover for å stilne sinnet. 

Timene vil oppleves forskjellig siden timens fokus vil variere. Du kan forvente deg kreative solhilsener, stående sekvenser, sittende sekvenser og avsluttende savasana.

Vi håper du forlater timen med en balansert og god følelse i kropp og sinn.

Ta kontakt for varighet og pris.

Restorative Yin Yoga

Anette ønsker deg velkommen til hvilende yoga.

Dette er til et kurs der hvor vi virkelig skal slippe inn dyp hvile og ro. Dett er en meditativ time hvor vi gjør noen få stillinger som nærer kropp og sinn. Vi bruker god tid i stillingene og har fokus på pust og tilstedeværelse. Det er ingen stående stillinger.

I yin yoga strekker vi aktivt bindevevet og musklenene, og holder stillingene i flere minutter. På restorative yoga bygger vi opp stillingene og hviler. Her får kroppen muligheten til å komme tilbake i balanse, og helbredelsen skjer på innsiden av kroppen.

Timen avsluttes med Yoga Nidra, som er en helende og dypt hvilende meditativ praksis.

Dette kurset passer bra for ALLE. Også for deg som er utbrent, stresset, føler deg sliten i hverdagen eller om du bare ønsker et kurs som slipper til dyp hvile og ro. 

Passer for alle.

Ta kontakt for varighet og pris.