Kursbeskrivelse

YinYoga

Velkommen til en rolig yogatime med Anette. 
Yin yoga er en  meditativ og terapeutisk yogaform.  Vi hviler i flere minutter i stillingene, og øver oss på å gi slipp. I hver stilling øker vi oppmerksomheten, og vi er bevisst tilstede. Dette roer sinnet, og setter oss i kontakt med kroppen og pusten. 

I yinstillingene bygger du opp stillingene så mye som du trenger. 

I yinyoga jobber vi med bindevevet. Vi frigjør dype spenninger. 

Timene avsluttes på ulike vis med restorative stillinger, pusteøvelser, mantra, meditasjon og alltid en god avspenning.

Passer for alle.

Varighet og pris: Ta kontakt, eller les under fanen timeplan, priser og påmelding.

 

Rolig yoga som styrker rygg

Velkommen til en rolig og styrkende yogatime med Bente Rudquist. 

På denne klassen gjør vi øvelser som gjør ryggen sterk og smidig. Yoga er en perfekt treningsformen for deg som ønsker å bli sterkere og smidigere på en skånsom måte. Øvelsene tilpasses den enkelte deltaker. Vi gjør trygge øvelser for deg med ryggplager og for deg som vil forebygge. Vi har fokus på pust og tilstedeværelse. 

Vi avslutter med en god avspenning. 

Varighet og pris: Ta kontakt, eller les under fanen timeplan, priser og påmelding.

Myk og rolig flyt

Velkommen til myk flyt med Hanne. 

I myk flyt har vi fokus på pust og bevegelse, og hvordan vi best kan bruke pusten sammen med bevegelsene. Med grunnleggende yogaposisjoner strekker vi, og finner hvile og ro i hver stilling.

Vi stilner sinnet, som er målet med all yogapraksis, styrker hele kroppen og øver på å være tilstede. 

Timen avsluttes med en god avspenning.

For deg som liker myke flytsekvenser, å få god tid i hver stilling og som trenger å stresse ned og hvile.

Passer for alle.

Ta kontakt for varighet og pris, eller les under fanen timeplan, priser og påmelding. 

 

Vinyasa flow 

Velkommen til en mer fysisk time med Kristin.

På denne klassen går vi i gjennom noen deilige flytsekvenser.  Pust og bevegelse synkroniseres, og vi får åpnet og styrket  hele kroppen.  Vi starter praksisen med å sette intensjon for timen. Vi vender oppmerksomheten innover for å stilne sinnet. 

Timene vil oppleves forskjellig siden timens fokus vil variere. Du kan forvente deg kreative solhilsener, stående sekvenser, sittende sekvenser og avsluttende savasana.

Vi håper du forlater timen med en balansert og god følelse i kropp og sinn.

Ta kontakt for varighet og pris, eller les under fanen timeplan, priser og påmelding. 

Restorative Yin Yoga

Anette ønsker deg velkommen til hvilende yoga.

Dette er til et kurs der hvor vi virkelig skal slippe inn dyp hvile og ro. Dett er en meditativ time hvor vi gjør noen få stillinger som nærer kropp og sinn. Vi bruker god tid i stillingene og har fokus på pust og tilstedeværelse. Det er ingen stående stillinger.

I yin yoga strekker vi aktivt bindevevet og musklenene, og holder stillingene i flere minutter. På restorative yoga bygger vi opp stillingene og hviler. Her får kroppen muligheten til å komme tilbake i balanse, og helbredelsen skjer på innsiden av kroppen.

Timen avsluttes med Yoga Nidra, som er en helende og dypt hvilende meditativ praksis.

Dette kurset passer bra for ALLE. Også for deg som er utbrent, stresset, føler deg sliten i hverdagen eller om du bare ønsker et kurs som slipper til dyp hvile og ro. 

Passer for alle.

Ta kontakt for varighet og pris.

Ashtanga beginners course

Welcome to Ashtanga yoga with Meric.

This 8-week beginners course will introduce you to the fundamentals of Ashtanga Vinyasa yoga: Breath- Bandha & Postures.

You will understand how your breath impacts ypur wovements and learn to engage internal locks (Bandhas) as a way of building awareness and flowing form og movements.We will begin with Sun Salutations to create heat and slowly build up to standing postures and finishing series. 

Ashtanga yoga is for anybody who is looking to bulid stamina, strenght and flexibility. the method also develop mental focus and deeper awareness in our daily life. the pace of each class is slow and there will be opportunity for questions.

Ta kontakt for varighet og pris, eller les under fanen timeplan, priser og påmelding. 

Ashtanga level 2

Welcome to Ashtanga yoga with Meric.

Stability, Balance, Postures

With greater Breath & Bandha awareness, we continue with the standing sequence and start building stability & balance in the legs & hips. Develop sequence memory so that you can practice on your own. 

Open to those who completed «Introduction to Ashtanga Yoga» or experienced practitioners of yoga.

 

 Ta kontakt for varighet og pris, eller les under fanen timeplan, priser og påmelding. 

Yoga for menn

Yoga for menn 75 min- med Alexanderander 

Dette kurset er for de som ønsker yoga som tillegg til idrett, styrke/utholdenhetstrening, og for de som ønsker å utvikle egen praksis. Yoga for menn er fysisk yoga hvor man trener bevegelighet, utholdenhet, kjernemuskulatur, balanse og kroppskontroll.
Dette er en moderne form for yoga med høy intensitet hvor bevegelse, kontrollert pust og tilstedeværelse forenes i en treningsform som utfordrer og gir næring til kroppen.
Kurset inneholder en grunnleggende innføring i teknikk og yogarelatert anatomi slik at du kan utvikle en tryggest mulig praksis tilpasset din kropp og dine behov.
 
Nivået i timene tilpasses både nye og erfarne utøvere i alle aldre.
 
Alexander er utdannet ved Kranti Yoga Academy i India (200ytt)
Han underviser i Vinyasa Flow, Ashtanga Yoga, Pranayama (pusteteknikker), Meditasjon og Kriyas.
Han har bakgrunn som kampsportutøver og instruktør i Krav Maga selvforsvar. Alexander er fra Hamar, er utdannet ingeniør og har lenge jobbet med rådgivning og prosjektledelse i byggebransjen. Nå studerer han folkehelsearbeid og jobber som birøkter i tillegg til å undervise Yoga.