Kursbeskrivelse

YinYoga

Velkommen til en rolig yogatime med Anette. 
Yin yoga er en  meditativ og terapeutisk yogaform.  Vi hviler i flere minutter i stillingene, og øver oss på å gi slipp. I hver stilling øker vi oppmerksomheten, og vi er bevisst tilstede. Dette roer sinnet, og setter oss i kontakt med kroppen og pusten. 

I yinstillingene bygger du opp stillingene så mye som du trenger. 

I yinyoga jobber vi med bindevevet. Vi frigjør dype spenninger. 

Timene avsluttes på ulike vis med restorative stillinger, pusteøvelser, mantra, meditasjon og alltid en god avspenning.

Passer for alle.

Varighet og pris: Ta kontakt, eller les under fanen timeplan, priser og påmelding.

 

Rolig yoga som styrker rygg

Velkommen til en rolig og styrkende yogatime med Bente Rudquist. 

På denne klassen gjør vi øvelser som gjør ryggen sterk og smidig. Yoga er en perfekt treningsformen for deg som ønsker å bli sterkere og smidigere på en skånsom måte. Øvelsene tilpasses den enkelte deltaker. Vi gjør trygge øvelser for deg med ryggplager og for deg som vil forebygge. Vi har fokus på pust og tilstedeværelse. 

Vi avslutter med en god avspenning. 

Varighet og pris: Ta kontakt, eller les under fanen timeplan, priser og påmelding.

Ashtanga 

Velkommen til Ashtanga yoga med Albin.

På dette kurset går Albin igjennom half primary- serien. På dette kurset lærer du teknikker som gjør det enklere for deg å huske sekvensene og bedre konsentrasjonen. Du vil også lære grunnleggende pusteteknikker som renser kroppen for avfallsstoffer og frigjør spenninger i kroppen. Stive kropper er ingen hindring, alle kan praktisere yoga. 

Albin tilpasser kurset til ditt nivå.

Dette kurset passer fint for deg som er nybegynnere, men også for deg som har erfaring fra før. Det er fint å komme tilbake til de grunnleggende stillingene. Vi kan hele tiden utvikle oss og erfare noe nytt. 

Vi avslutter med en god Savasana.

Varighet og pris: ta kontakt.

 

 

MediYoga

Velkommen til MediYoga - medisinsk yoga med Hanne Kristine Lundby.

Medisin og yoga møtes i denne rolige yogaformen som er utviklet i samarbeid med helsevesenet. Vi har fokus på pust med enkle fysiske øvelser og meditasjoner. Vi påvirker både kropp og sinn, og bidrar til å redusere stress, gi økt bevissthet, balanse og ro. Spent muskulatur løses opp, kroppen styrkes og mange opplever at smertene avtar.

Mediyoga kan gjøres liggende, sittende eller på stol. 

Dette kurset passer for alle. 

Alle Mediyoga lærere har medisinsk grunnkompetanse. 

Ta kontakt for varighet og pris.

Vinyasa flow 

Velkommen til en mer fysisk time med Kristin.

På denne klassen går vi i gjennom noen deilige flytsekvenser.  Pust og bevegelse synkroniseres, og vi får åpnet og styrket  hele kroppen.  Vi starter praksisen med å sette intensjon for timen. Vi vender oppmerksomheten innover for å stilne sinnet. 

Timene vil oppleves forskjellig siden timens fokus vil variere. Du kan forvente deg kreative solhilsener, stående sekvenser, sittende sekvenser og avsluttende savasana.

Vi håper du forlater timen med en balansert og god følelse i kropp og sinn.

Ta kontakt for varighet og pris, eller les under fanen timeplan, priser og påmelding. 

Restorative Yin Yoga

Anette ønsker deg velkommen til hvilende yoga.

Dette er til et kurs der hvor vi virkelig skal slippe inn dyp hvile og ro. Dett er en meditativ time hvor vi gjør noen få stillinger som nærer kropp og sinn. Vi bruker god tid i stillingene og har fokus på pust og tilstedeværelse. Det er ingen stående stillinger.

I yin yoga strekker vi aktivt bindevevet og musklenene, og holder stillingene i flere minutter. På restorative yoga bygger vi opp stillingene og hviler. Her får kroppen muligheten til å komme tilbake i balanse, og helbredelsen skjer på innsiden av kroppen.

Timen avsluttes med Yoga Nidra, som er en helende og dypt hvilende meditativ praksis.

Dette kurset passer bra for ALLE. Også for deg som er utbrent, stresset, føler deg sliten i hverdagen eller om du bare ønsker et kurs som slipper til dyp hvile og ro. 

Passer for alle.

Ta kontakt for varighet og pris.