Yogalærere

YOGALÆRERE 


Anette Berger

Anette er eier og daglig leder av Modaka.

Anette har praktisert ulike typer yoga siden 2000. Siden da har hun deltatt på en rekke workshops, retreats, kurs og yogafestivaler i Norge og i utlandet. Hun begynte å undervise yoga i 2006. I tillegg har Anette undervist yoga i skolen siden 2007.

Anette er utdannet ved Yin Yang Yoga akademiet (RYT - 200). Hun har også nå  ISHTA Yinyoga utdanning. Utdanningen er godkjent av Yoga Alliance (YACEP). Anette har tatt Total Yoga Nidra utdanning med Uma Dinsmore Tuli og Nirlipta Tuli.

Hun er for tiden under utdanning med Josefin Wikstrøm med Yoga og traumer- TAY (trauma anpassad Yoga).

Av bakgrunn for øvrig er Anette allmennlærer med videreutdanning i veiledning og spesialpedagogikk, og har jobbet som lærer i grunnskolen siden 2007. Hun har også utdannelse som danse- og aerobic-instruktør og har siden 1996 jobbet med dans, koreografi og trening på ulike arenaer, blant annet: SATS, kulturskolen, i grunnskolen og nå på Real Trening i Elverum. I 2012 ble hun ferdig utdannet gestaltterapeut. Hun har siden da hatt privatpraksis.

«Yoga for meg handler ikke så mye om hvordan vi utfører selve stillingene, men mer om hvordan vi tilnærmer oss dem mentalt og fysisk. Gjennom pust, tilstedeværelse og å lytte til og observere kropp og sinn, kan vi øke bevisstheten om oss selv. Gjennom denne praksisen kan vi erfare, oppdage og skape endringer som er viktig for oss selv både på og utenfor yogamatten. Dette gir meg en frihet til å kunne skape endringer i eget liv»

 

 

Lill Marie Berger

Lill er utdannet ved Norges Dansehøyskole og har drevet med dans og yoga  siden 2001. Hun har erfaring innen bodywork og kroppsbevissthet, meditasjon, bevegelsesveiledning og frigjørende dans. I 2010 hadde hun et 6- ukers opphold i India hvor hun trente  ashtanga vinyasa yoga med Saraswati ved  Sri K. Pattabhi Jois ashram i Mysore. 

Hun har en  200 timers Yoga Allience Yin Yang teacher training ved Yin Yang yoga Akademiet.

Lill har tidligere undervist hatha og power yoga på Karma Fitness.

Hun sier selv at "Yoga forandret livet mitt. Jeg lærte meg å kontakte kroppen, pusten, sinnet, sjelen og hjertet. Yoga kan ikke beskrives, enhver praksis er individuell, og kan bare erfares gjennom din kropp og ditt hjerte".