Yogalærere

YOGALÆRERE 


Anette Berger

Anette er medeier og daglig leder av Modaka.

Anette har praktisert ulike typer yoga siden 2000. Siden da har hun deltatt på en rekke workshops, retreats, kurs og yogafestivaler i Norge og i utlandet. Hun begynte å undervise yoga i 2006. I tillegg har Anette undervist yoga i skolen siden 2007.

Anette er utdannet ved Yin Yang Yoga akademiet (RYT - 200). Hun tar også nå  ISHTA Yinyoga utdanning i London som avsluttes i 2019. Utdanningen er godkjent av Yoga Alliance (YACEP). 

Av bakgrunn for øvrig er Anette allmennlærer med videreutdanning i veiledning og spesialpedagogikk, og har jobbet i grunnskolen i ti år. Hun har også utdannelse som danse- og aerobic-instruktør og har siden 1996 jobbet med dans, koreografi og trening på ulike arenaer, blant annet: SATS, kulturskolen, i grunnskolen og på Family Sports Club i Elverum. I 2012 ble hun ferdig utdannet gestaltterapeut.

«Yoga for meg handler ikke så mye om hvordan vi utfører selve stillingene, men mer om hvordan vi tilnærmer oss dem mentalt og fysisk. Gjennom pust, tilstedeværelse og å lytte til og observere kropp og sinn, kan vi øke bevisstheten om oss selv. Gjennom denne praksisen kan vi erfare, oppdage og skape endringer som er viktig for oss selv både på og utenfor yogamatten»

 

Hanne Skonnord

Hun er utdannet pedagog, med etterutdanning i karriereveiledning. Hun har jobbet i flere år og jobber fremdeles som Karriereveileder ved Agena AS. 

Hun har lang erfaring som treningsinstruktør ved flere treningssentre på Elverum, sist ved Karma Fitness. De tre siste årene med yoga på samme sted. Hun har en 200 timers vinyasa yoga utdannelse fra Serenity Eco, Bali 2017.

"På mine timer vil det være fokus på indre ro og tilstedeværelse. Fra en ellers hektisk hverdag vil du få mulighet til å gi deg selv en fortjent «time out» i avslappende og trygge omgivelser".

 

Bente Rudquist

Bente er utdannet lærer og fysioterapeut og jobber med arbeidsrettet rehabilitering på Hernes Institutt.

Hun har videreutdanning i kognitiv terapi og medisinsk yoga.

"Jeg er opptatt av å avmystifisere yoga og gjøre det tilgjengelig for folk flest".


 

 Beate Østbye 

Hun har en bachelorgrad i Kunst– og kulturforvaltning. I tillegg har hun gått Musikkteater– & artistlinjen på Bårdar musikkteater og Ballettakademi. Hun har også høgskoleutdanning i Teaterarbeid for barn og unge, samt en Praktisk Pedagogisk utdanning.

Siden 1999 har Beate jobbet som treningsinstruktør ved siden av studier og annen jobb. Hun underviser i dag ved Elverum folkehøgskole i  blant annet dans og pilates. Hun jobber også som instruktør på Family Sports Club. 

Beate har ikke faste timer hos oss, men kommer til å ha workshops.

 

Lill Marie Berger

Lill jobber til daglig som vernepleier innen psykisk helsevern i Elverum, og tar for tiden en videreutdanning i psykisk helsearbeid på Høgskolen Innlandet.

Lill er utdannet ved Norges Dansehøyskole og har drevet med dans og yoga  siden 2001. Hun har erfaring innen bodywork og kroppsbevissthet, meditasjon, bevegelsesveiledning og frigjørende dans. I 2010 hadde hun et 6- ukers opphold i India hvor hun trente  ashtanga vinyasa yoga med Saraswati ved  Sri K. Pattabhi Jois ashram i Mysore. 

Hun holder nå på med en Yin Yang teacher training ved Yin Yang yoga Akademiet. 

Lill har tidligere undervist hatha og power yoga på Karma Fitness.

Hun sier selv at "Yoga forandret livet mitt. Jeg lærte meg å kontakte kroppen, pusten, sinnet, sjelen og hjertet. Yoga kan ikke beskrives, enhver praksis er individuell, og kan bare erfares gjennom din kropp og ditt hjerte". 

 

Espen Nordbekk

Espen har tidligere prøvd ut flere ulike yogaformer, men har siden 2014 praktisert Hatha yoga og meditasjon. Han er opptatt av tilstedeværelse og ro i praksisen. Espen er også opptatt av Yoga Nidra, yogisk søvn, og bruker dette både i egen praksis og i klassene sine.
Espen tok Yinyoga grunnutdanning i vinter på Yin yang yoga akademiet, og skal fortsette med Yin Yang yogalærerutdanning.
Espen skal holde yogakurs for menn, i tillegg er han vikar.

Espen gir også behandlende Healingassasje. Sertifiseringen tok han på Axelssonsi 2017.
Espen har holdt kurs og workshops i plantebasert matlaging siden 2015.

        

 

Mari Kristiansen

Mari er utdannet mensendieck fysioterapeut og har arbeidserfaring fra både helhetlig rehabilitering og kreftklinikken på Oslo universitetssykehus. Jobber nå på Frisklivssentralen i Solør og studerer Videreutdanning i Rehabilitering, samhandling og ledelse ved Høgskolen i Innlandet.
Mari begynte med yoga som treningsform 2013 og fikk etterhvert også økende interesse og nysgjerrighet for meditasjon. Utdannet instruktør i MediYoga med påbygging som Mentor i Stress og Utbrenthet.
"Yoga og meditasjon har etablert seg som en viktig brikke i mitt liv. Jeg bruker det som et aktivt verktøy i hverdagen for økt ro, tilstedeværelse og tilfredshet i meg selv. Jeg er veldig fasinert over at noe så enkelt kan gjøre så mye".

Kamilla Nymoen Skjærbæk

Kamilla er utdannet barnehagelærer og har jobbet i barnehage i 6 år. Hun har videreutdanning i sosial pedagogikk og veiledning av studenter. Hun utdanner seg til barneyogalærer og er ferdig våren 2019.
Kamilla begynte med yoga i 2013 som trening. Yoga har hjulpet henne til å finne tilbake til seg selv og til å bli sterkere, både mentalt og fysisk. Hun praktiserer også meditasjon.


"Jeg ønsker å introdusere yoga til barn som en del av en tidlig innsats for å forebygge blant annet stress.  Jeg ønsker å gi barna noen verktøy som hjelper dem å roe ned, både fysisk og mentalt. Samtidig er jeg opptatt av at yoga skal være gøy og at barna skal oppleve mestring".