Yogalærere

YOGALÆRERE 

Meric Ekren

Meric is the founder of Ashtanga Yoga Hamar.

She first discovered the practice of Ashtanga yoga in 2012 and studied at the source in Mysore with her teacher R. Sharat Jois. She is passionate in making the Ashtanga yoga method available and accessible to everyone regardless of backgrounds or level of experience.

"I invite you to a deeper understanding of the sequence while giving you room for questions and modifications that suit your own body".

 


Anette Berger

Anette er eier og daglig leder av Modaka.

Anette har praktisert ulike typer yoga siden 2000. Siden da har hun deltatt på en rekke workshops, retreats, kurs og yogafestivaler i Norge og i utlandet. Hun begynte å undervise yoga i 2006. I tillegg har Anette undervist yoga i skolen siden 2007.

Anette er utdannet ved Yin Yang Yoga akademiet (RYT - 200). Hun tar også nå  ISHTA Yinyoga utdanning i London som avsluttes i 2020. Utdanningen er godkjent av Yoga Alliance (YACEP). 

Av bakgrunn for øvrig er Anette allmennlærer med videreutdanning i veiledning og spesialpedagogikk, og har jobbet i grunnskolen i ti år. Hun har også utdannelse som danse- og aerobic-instruktør og har siden 1996 jobbet med dans, koreografi og trening på ulike arenaer, blant annet: SATS, kulturskolen, i grunnskolen og på Family Sports Club i Elverum. I 2012 ble hun ferdig utdannet gestaltterapeut.

«Yoga for meg handler ikke så mye om hvordan vi utfører selve stillingene, men mer om hvordan vi tilnærmer oss dem mentalt og fysisk. Gjennom pust, tilstedeværelse og å lytte til og observere kropp og sinn, kan vi øke bevisstheten om oss selv. Gjennom denne praksisen kan vi erfare, oppdage og skape endringer som er viktig for oss selv både på og utenfor yogamatten»

 

Hanne Skonnord

Hun er utdannet pedagog, med etterutdanning i karriereveiledning. Hun har jobbet i flere år og jobber fremdeles som Karriereveileder ved Agena AS. 

Hun har lang erfaring som treningsinstruktør ved flere treningssentre på Elverum, sist ved Karma Fitness. De tre siste årene med yoga på samme sted. Hun har en 200 timers vinyasa yoga utdannelse fra Serenity Eco, Bali 2017.

"På mine timer vil det være fokus på indre ro og tilstedeværelse. Fra en ellers hektisk hverdag vil du få mulighet til å gi deg selv en fortjent «time out» i avslappende og trygge omgivelser".

 

Bente Rudquist

Bente er utdannet lærer og fysioterapeut og jobber med arbeidsrettet rehabilitering på Hernes Institutt.

Hun har videreutdanning i kognitiv terapi og medisinsk yoga.

"Jeg er opptatt av å avmystifisere yoga og gjøre det tilgjengelig for folk flest".


 

 Beate Østbye 

Beate har har gått Musikkteater– & artistlinjen på Bårdar musikkteater og Ballettakademi. Hun har også høgskoleutdanning i Teaterarbeid for barn og unge, samt en Praktisk Pedagogisk utdanning.

Siden 1999 har Beate jobbet som treningsinstruktør ved siden av studier og annen jobb. Hun underviser i dag ved Elverum folkehøgskole i  blant annet dans og pilates. Hun jobber også som instruktør på Family Sports Club. 

Beate har ikke faste timer hos oss, men kommer til å ha workshops.

 

Lill Marie Berger

Lill jobber til daglig som vernepleier innen psykisk helsevern i Elverum, og tar for tiden en videreutdanning i psykisk helsearbeid på Høgskolen Innlandet.

Lill er utdannet ved Norges Dansehøyskole og har drevet med dans og yoga  siden 2001. Hun har erfaring innen bodywork og kroppsbevissthet, meditasjon, bevegelsesveiledning og frigjørende dans. I 2010 hadde hun et 6- ukers opphold i India hvor hun trente  ashtanga vinyasa yoga med Saraswati ved  Sri K. Pattabhi Jois ashram i Mysore. 

Hun har en  200 timers Yoga Allience Yin Yang teacher training ved Yin Yang yoga Akademiet.

Lill har tidligere undervist hatha og power yoga på Karma Fitness.

Lill bor på Ådalsbruk så hun har ikke faste klasser. Hun kommer til å være vikar og ha workshops. 

 

Hun sier selv at "Yoga forandret livet mitt. Jeg lærte meg å kontakte kroppen, pusten, sinnet, sjelen og hjertet. Yoga kan ikke beskrives, enhver praksis er individuell, og kan bare erfares gjennom din kropp og ditt hjerte". 

 

        

 

Mari Kristiansen

Mari er utdannet mensendieck fysioterapeut og har arbeidserfaring fra både helhetlig rehabilitering og kreftklinikken på Oslo universitetssykehus. 
Mari begynte med yoga som treningsform 2013 og fikk etterhvert også økende interesse og nysgjerrighet for meditasjon. Utdannet instruktør i MediYoga med påbygging som Mentor i Stress og Utbrenthet.

Mari jobber og bor i Oslo, men kommer til å ha enkelttimer og workshops innimellom. 


"Yoga og meditasjon har etablert seg som en viktig brikke i mitt liv. Jeg bruker det som et aktivt verktøy i hverdagen for økt ro, tilstedeværelse og tilfredshet i meg selv. Jeg er veldig fasinert over at noe så enkelt kan gjøre så mye".

 

 

Kamilla Nymoen Skjærbæk

Kamilla er utdannet barnehagelærer og har jobbet i barnehage i 6 år. Hun har videreutdanning i sosial pedagogikk og veiledning av studenter. Hun utdanner seg til barneyogalærer og er ferdig våren 2019.
Kamilla begynte med yoga i 2013 som trening. Yoga har hjulpet henne til å finne tilbake til seg selv og til å bli sterkere, både mentalt og fysisk. Hun praktiserer også meditasjon.


"Jeg ønsker å introdusere yoga til barn som en del av en tidlig innsats for å forebygge blant annet stress.  Jeg ønsker å gi barna noen verktøy som hjelper dem å roe ned, både fysisk og mentalt. Samtidig er jeg opptatt av at yoga skal være gøy og at barna skal oppleve mestring".
 

Kristin Sølna

Kristin er utdannet personlig trener ved Høgskulen på Vestlandet, og har fullført årsstudium mat, ernæring og helse på Høgskolen i Innlandet. I juli 2019 fullførte hun et 200 timers vinyasa yoga+ayurveda kurs, gjennom Atman Yoga School. Og skal på et 25 timers restorative+yoga nidra kurs i oktober.

Kristin har hatt yoga timer hos FSC terningen siden april og timene hennes er fylt med en varm, støttende, åpen og positiv energi som gir rom for å feile og lære.

«Det viktigste på mine timer er at alle sammen føler seg sett og velkommen. Og at hver og en får mulighet til å både slappe av og utfordre seg selv, med fokus på tilstedeværelse, pust og flyt. Yoga er så mye mer enn de fysiske stillingene i yoga asana. For meg har det hjulpet med på å finne ut hvem jeg er, og hvordan jeg behandler meg selv og andre.»