Workshops

AKROBATIKK YOGA (AKRO YOGA) med Othilie Ulvedalen.

Dette er en leken treningsform som er godt for både det fysiske og psykiske.

Aktiviteten bygger på samarbeid og tillit da det gir følelsen av å mestre noe med andre. Det er også mange som finner det meditativt fordi en er nødt til å konsentrere seg om øvelsen som skal gjøres, ha riktig pusteteknikk og være tilstede i nuet.

I tillegg har det mange fysiske fordeler som nye og ulike måter å bevege kroppen på og det er med å bedre fleksibilitet, styrke og balanse.

I praksis jobber vi med en eller flere partnere, vi gjør en god oppvarming som forbereder kroppen for nytt arbeid, deretter har vi tillit -og kommunikasjonsøvelser før vi tester ulike akro posisjoner og serier. Til slutt avslutter vi med en god uttøying.

Du kan velge å komme med eller uten partner men vi bytter underveis og jobber i ulike grupper.
Dette passer for absolutt alle, enten du er helt fersk eller ønsker å videreutvikle grunnleggende teknikker.

Velkommen til et lærerikt og lekent kurs!
15% avslag for studenter!

Othilie går siste året faglærer i kroppsøving og idrettsfag. Tidligere har hun studert fysisk aktivitet og helse ved Norges Idrettshøyskole. Othilie er utdannet personlig trener og har mye erfaring som både PT og gruppeinstruktør i dans ved Fresh Fitness. Hun har også undervist i dans på ungdomsskole, videregående skole og på Høgskolen.

Tid: Lørdag 31. august kl. 11.00-13.00.

Gratis! Påmelding til anette@modaka.no

 Yogafilosofi i praksis

 Er du interessert i filosofien bak yogapraksisen?
Denne workshopen er en introduksjon til yogafilosofien. Vi tar utgangspunkt i yogafilosofien og ser på hvordan filosofien er relevant for yoga i praksis.  Vi stiller spørsmålet "Hva er yoga?" og ser på yoga i flere ulike perspektiv: Yoga som fysisk praksis, yoga som et mentalt verktøy og yoga som spirituell praksis.

Velkommen til en workshop som vil fordype og utvide praksisen din!

Karin Mæland er lege, forfatter, og fullførte våren 2019 masterstudiet i filosofi ved UiO. Hun har tre års studier fra India i sanskrit språk, filosofi og yoga. I 2017 ble Patanjalis Yoga Sutra utgitt i hennes norske oversettelse på Aschehoug forlag. Hun har også utgitt boken Yogafilosofi for Hjertet på Arneberg forlag, og hun er del av musikalske duoen Spanda som utga albumet Spanda i 2016. Karin er kjent for sin evne til å formidle filosofi gjennom ulike uttrykksformer, som fortellinger, chanting og yogaøvelser i tillegg til teoretiske tekster.

Tid: Søndag 13. oktober kl 11:00-14:00
Pris: 600 kroner
Lærer: Karin Mæland