Timeplan, priser og påmelding

Priser og betingelser

Våre klasser kjøres som kurs med varighet på mellom 9 og 11 uker, avhengig av om kurset berører av helligdager. Alle kursene våre går ut juni. Vi vet ikke når vi får åpnet dørene våre  igjen, så derfor forbereder vi oss på å kjøre kursene våre online. Prisene våre er av den grunn justert litt ned.

Vi håper at vi kan ses på Modaka igjen snart :-)

Oppstart av nye kurs er i uke 16. Alle kursene får egne lukkede online grupper om vi fortsatt må holde stengt. Du kan fortsatt være "yogaentusiast" ved å melde deg på to kurs. Melder du deg på kurs nummer to får du 30 % rabatt og tilgang til alle kursnee våre. I tilleggg får du 15 % rabatt på workshops. 

Vi kommer til å fortsette med en eller to klasser online om dørere åpnes før sommeren. Det betyr at du som bor utenfor Elverum også kan melde deg på kurs hos oss :-)

Vi åpner for drop in etter påske. For å melde deg på en klasse må du vippse til Modaka og sende en sms til 99546816 med informasjon om hvilken klasse du ønsker å delta på.  

Vi har studentrabatt. Se priser lengere ned på siden.

Du kan etter-påmelde deg på et kurs etter oppstart, og betale for de resterende gangene, så sant det er ledig plass. 

Vi tilbyr fleksible løsninger for deg som for eksempel jobber turnus eller av andre grunner synes det er vanskelig å binde deg til en fast dag. Bare ta kontakt med oss.

For beskrivelser av de enkelte timer/ kurs se kursbeskrivelser.

Våre priser:

9 ukers kurs 1530 kroner.

10 ukers kurs 1700 kroner. 

11 ukers kurs 1870 kroner.

Drop in 190 kroner.

Studentrabatt 15%.

Er du usikker på hvilket kurs som passer for deg så ta gjerne kontakt. Vi hjelper deg gjerne.

anette@modaka.no / 99546816

Påmelding

Påmelding sendes til anette@modaka.no

Se mer informasjon om kursene våre under kursbeskrivelser.